Tartalmak, cikkek

 • A HJC Magyarországi forgalmazója egy kedvezményt ajánlott fel a motorosoknak és ez a gyerekekre is vonatkozik.

  A HJC Magyarországi forgalmazója egy kedvezményt ajánlott fel a motorosoknak és ez a gyerekekre is vonatkozik.

  A csúcskategória és biztonság új dimenziója. MOTOGP DNS - Hypersport sisak - Premium Integrated Matrix (PIM) karbon-szövet, aramid szövet, üvegszál, organikus héjszerkezet. Sokszoros díjnyertes, bizonyítottan maximális ütésállóság, extrém könnyű súly 1300 gr. - ajándék PINLOCK betét, ajándék sötét füst plexi és hord táska.

 • Együtt edzett Spanyolországban a Magyar és Szlovák motoros utánpótlása

  Együtt edzett Spanyolországban a Magyar és Szlovák motoros utánpótlása

  A MIR-Racing Hungary kezdeményezése révén, csapatszíntől és nemzetiségtől függetlenül, közös tréningen vettek részt a gyorsasági motoros utánpótlás fiatal tehetségei

 • ​Forty-Racing: Új csapat, ismerős nevek

  ​Forty-Racing: Új csapat, ismerős nevek

  Úgy tűnik mostanság új szelek fújnak a Magyar gyorsasági motorsportban az utánpótlás területén. Egyre több olyan hír lát napvilágot, amiben az utánpótlásképzés állóvizének megmozdulásáról számolhatunk be. Ceglédi technikai bázisukon állt a nyilvánosság elé Győrfi Alen az új csapatával, ahol beszéltek az idei évi és távlati terveikről is. Az új csapat a Forty-Racing nevet kapta, ami Györfi Alen 2007-es Európa Bajnoki címének megszerzésekor motorján lévő, és az óta is állandósult rajtszámát szimbolizálja.A csapat alakulásával kapcsolatban el kell mondani, hogy kissé rendhagyó módon, szülői kezdeményezésből verbuválódott az új gárda.

 • Hobbi Racing

  Hobbi Racing

 • ​Húsvéti teszt Franciacortán

  ​Húsvéti teszt Franciacortán

  ​Franciacortán- megkezdődött a kétnapos teszt Kecskés Bence számára. A nem hagyományos húsvéti ünnepet végig edzhette a fiatal utánpótlás versenyző az olasz csapatával az RXP race for passion-el.

 • Ígéretes magyar motoros tehetség a láthatáron

  Ígéretes magyar motoros tehetség a láthatáron

  Kevés sajtóanyag jut el szerkesztőségünkbe Számadó Máté 12 éves motorversenyzőről, de annál értékesebb számunkra ez a rövid beszámoló. Máté menedzsere, Gyuricza Péter válaszolt kérdéseinkre.

 • Kecskés Bence nyolcadikként ért célba első versenyén

  Kecskés Bence nyolcadikként ért célba első versenyén

  A két napos FMI által rendezett, a CIV Junior szárnya alatt futó esemény szombati napsütéses, és délutánra igen nyáriasra forduló napján edzések zajlottak.Négy felmenetel állt rendelkezésére, melyek alatt Bence visszajelzései szerint immár az edzőmotorjától eltérő versenygépét még jobban az ő igényeire hangolták.

 • ​Kecskés Bence szezonnyitó edzése Olaszországban

  ​Kecskés Bence szezonnyitó edzése Olaszországban

  Március 24-én sor került a 2018-as év első közös edzésére Bence új csapatával, az ’RXP race for passion’ teammel, ahol a Luca Pasini és Alessandro Falzone szárnyai alatt nevelkedő versenyzők fejlődnek kiváló körülmények között.

 • Kovács Bálint Katarban állhatott dobogóra...

  Kovács Bálint Katarban állhatott dobogóra...

  Fantasztikusan zárta Kovács Bálint a katari nemzetközi bajnokság Superstock 600-as kategória harmadik versenyhétvégéjét. A H-Moto Team 16 éves tehetsége hatalmasat küzdve a harmadik helyen zárta az első futamot, majd a másodikon ötödikként intették le, így az első dobogós helyének köszönhetően jelentősen csökkentette hátrányát összetettben.

Versenynaptár