A HJC Magyarországi forgalmazója egy kedvezményt ajánlott fel a motorosoknak és ez a gyerekekre is vonatkozik.

A HJC Magyarországi forgalmazója egy kedvezményt ajánlott fel a motorosoknak és ez a gyerekekre is vonatkozik.

KRETZLER HUNGÁRIA Kft., a HJC bukósisakok kizárólagos forgalmazója jóvoltából.

motojunior
2018. 03. 28.

A csúcskategória és biztonság új dimenziója. MOTOGP DNS - Hypersport sisak - Premium Integrated Matrix (PIM) karbon-szövet, aramid szövet, üvegszál, organikus héjszerkezet. Sokszoros díjnyertes, bizonyítottan maximális ütésállóság, extrém könnyű súly 1300 gr. - ajándék PINLOCK betét, ajándék sötét füst plexi és hord táska.

Az R-PHA 11-es sisakra vonatkozik a kedvezmény, ami úgy szól, hogy:

30% kedvezmény minden versenyzőnek alapból. És ezen felül, ha az év végi értékelésben a dobogós helyek valamelyikén szerepel a versenyző, akkor további visszatérítés van.

Év végi első helyezett:
Minden kategória év végi bajnoka további 70%-nyi összeget (tehát teljes vételárat!) visszakap a forgalmazótól ha az új, kedvezménnyel vásárolt sisakjában megy. Tehát, ha ügyes valaki, akkor év végén ingyen lett a sisak.

Év végi második helyezett:
Minden kategória év végi második helyezettje további 40%-ot (összesen így 70%-os térítést) visszakap ha az új, kedvezménnyel vásárolt sisakjában megy. Így gyakorlatilag 30%-os áron vett egy R-PHA 11-es sisakot.

Év végi harmadik helyezett:
Minden kategória év végi harmadik helyezettje további 20%-ot (összesen tehát 50% térítést) visszakap ha az új, kedvezménnyel vásárolt sisakjában megy. Ebben a formában pedig fél áras lesz a sisak.

Természetesen van némi feltétele is ezeknek a kedvezményeknek….mégpedig, hogy minden futamon készüljön a rajtrácson egy fénykép a gyerekről…természetesen a kedvezménnyel vásárolt R-PHA 11-es sisakban. Több kép nem kizáró tényező. :)
A sisaknak az eredeti mintájúnak kell maradnia, tehát a sisak festésével a kedvezmény nem érvényes.

A www.hjc.hu weboldalon megtalálható az összes minta. A részletekről is kaphatsz bővebb felvilágosítást az ott megadott telefonszámon.

Még egy kis kiegészítés, az XXS-es sisak nem minden mintából van. A következő lista tartalmazza az XXS-es sisakokból elérhető mintázatokat.

RPHA 11 CHAKRI MC24HSF XXS
RPHA 11 CHAKRI MC21 XXS
RPHA 11 MILITARY WHITE SAND MC4 XXS
RPHA 11 VENOM MARVEL MC1 XXS
RPHA 11 BEN SPIES MC1 XXS
RPHA 11 RIOMONT MC1 XXS
RPHA 11 RIOMONT MC5 XXS
RPHA 11 RIBERTE MC1SF XXS
RPHA 11 RIBERTE MC5SF XXS
RPHA 11 ERIDANO MC4HSF XXS
RPHA 11 MILITARY CAMO MC5SF XXS (ez április végén lesz csak elérhető)