Kecskés Bence az élmezőnyt célozza meg idei első versenyén

Kecskés Bence az élmezőnyt célozza meg idei első versenyén

motojunior
2018. 04. 20.

Kecskés Bence idei első versenye hétvégén Olaszországban pontosabban Cervesinában, a Tazio Nuvolari pályán lesz esedékes.

Kecskés Bence idei első versenye hétvégén Olaszországban pontosabban Cervesinában, a Tazio Nuvolari pályán lesz esedékes. Ez az a pálya ahol márciusban tudott edzeni, tehát a pályát már ismeri. Versenysorozata a CIV Junior, amiben a „CIV” Olaszországban egy átfogó versenysorozatot, a junior az utánpótláskorú versenyzőket jelöli. A sorozatról tudni érdemes, hogy az olaszoknál nagy becsben tartják. A legjobb motorosaik itt kezdték pályafutásukat, így a mezőny mindig igen felkészült, nagy tudású fiatalokból áll.

A fiatal motoros készen áll a megmérettetésekre. Az előzetes felkészítő edzéseket, mind teremben mind a pályán úgy állították össze, hogy a verseny idejére formában legyen. A versenynap a szokásoktól eltérően, idén 2 időmérőből és 2 versenyből áll majd, ezek összegezve adják a végleges eredményt.

Szeretne a csapatában kiemelkedő teljesítményt nyújtana, hiszen nem hiába választották Pasini csapatába. Reményei szerint tud majd az élmezőnnyel motorozni és felkészült az izgalmas csatákrais.

A hétvége eseményeit a facebook oldalán tudjátok követni: www.facebook.com/bencemoto25