Talmácsiring

Talmácsiring

Gyorsasági motor oktatás.

motojunior
2018. 02. 27.

MOTOROS OKTATÁS ALAPTANFOLYAM: A gyermekek oktatása szigorú fokozatosság betartása mellett történik, lépésről lépésre sajátítják el a motor kezelésének alapjait.

A pályát Talmácsi Gábor édesapja Talmácsi István hozta létre, amit 2010 májusában nyitották meg. A pálya nem csak egy 380 méter hosszú versenypálya, hanem ott található a Talmácsi Racing bázisa és a motoros iskola infrastruktúrája is. A pálya kialakítása és vonalvezetése a Talmácsi családot dicséri, amely olyan kanyarkombinációkból áll, hogy mindkét irányba jól motorozható és kiválóan alkalmas különböző motoros vezetési technikák elsajátítására. Minden egyes megtett méter, illetve kilométer tartogat tanulnivalót.

Mindezek mellett a megvalósítás során fontos szempont volt, hogy a biztonságos motoros oktatására is alkalmas legyen a versenypálya.

A pályán kapott helyet a Talmácsi Gábor kiállító terem is, melyben Gábor gyermekkora óta használt versenygépei, ruhái, kupái és a versenyzéssel összefüggő tárgyak, emlékek kerültek közszemlére.

Nyitva tartás:

Márciustól-októberig van lehetőség a pályán motorozni. Emellett a téli időszakban külön kérésre is kipróbálható és megtekinthető a pálya. Nyári időszakban egyedi kérésre éjszaka is van mód a motorozásra kivilágított pályán.

A motorozást minden esetben szükséges előre egyeztetni!

Árak:

Az árakról kérjük tájékozódjanak személyesen Ficzere Ágnesnél (ficzere.agnes@gmail.com, +36 30 625 9074) vagy a talmacsigroup@me.com emailcímen.

PÁLYAHASZNÁLAT
Motorozás bérelt motorral és védőfelszereléssel
Motorozás saját motorral és védőfelszereléssel
Éves bérlet:a bérlet tulajdonosa az év bármely napján ingyenesen motorozhat a pályán. A motorozáshoz motort és védőfelszerelést biztosítunk.

MOTOROS OKTATÁS

ALAPTANFOLYAM: A gyermekek oktatása szigorú fokozatosság betartása mellett történik, lépésről lépésre sajátítják el a motor kezelésének alapjait.

Az oktatás időtartama 5 hét, heti 2 x 2 órás foglalkozásokkal.

Motort, védőfelszerelést biztosítunk.

HALADÓ: Az alaptanfolyam elvégzése után, lehetőség van továbblépésre, melyhez a Talmácsi Ring biztosítani tudja a megfelelő technikai hátteret.

PÁLYAHASZNÁLAT: A Talmácsi Ring lehetőséget biztosít azoknak a motorozni vágyó gyermekeknek, vagy felnőtteknek, akik csak ki szeretnék próbálni a pályamotorozást. A Talmácsi Ringen lehetőség van 1 napos kurzusokra is, ahol a saját motorral és védőfelszereléssel rendelkező motorosokat is szívesen várjuk.

Kapcsolatfelvétel

Versenynaptár